Missä sinä olet hyvä?

Katso avoimet pestit alempaa ja laita hakemuksesi matkaan. Jos profiiliasi vastaavaa työpaikkaa ei ole juuri nyt auki, lähetä avoin hakemus ja tee vaikutus.  Täydennämme jatkuvasti myös yhteistyökumppaniverkostoamme ja etsimme taitavia valo- ja videokuvaajia, freelancer-copyja, -sisällöntuottajia sekä web-devaajia.

Avoimet työpaikat

W

T

F

W

D

S

?

WDS on talo täynnä mahdollisuuksia

Yhdistämme luovuuden ja teknologian markkinoinniksi, joka auttaa yrityksiä liiketoiminnan tavoitteissa. Paperilla tämä näyttää hyvältä, ja käytännössä tämä vasta fantastista onkin – mutta haastavaa. 

Talossamme on monen alan osaajia, emmekä tule toimeen ilman toisiamme.

maanantai on uusi perjantai

Maanantai on uusi perjantai

Tavoitteet pitää asettaa tarpeeksi korkealle, ja siksi lähestymmekin työtä ja arkea kunnianhimoisella visiolla, jalat kuitenkin tukevasti maassa. Työ – siis se, mistä saat ja missä haluat kehittyä – haukkaa elämästäsi suuren siivun. Se siivu ei voi olla vain muun elämän mahdollistaja, vaan tärkeä ja mielekäs päämäärä itsessään.

Työ vailla menneisyyttä

Olemme nuori yhteisö, eikä meillä siten ole menneisyyden kahleita tai käskynhaltijoita 
jarruttamassa matkaa. Tule kasvamaan yhdessä, kasvavaan yhteisöön.

Välitämme sinusta

Tahdin vaihdellessa turbulenssin tavoin emme unohda kaikkein tärkeintä eli ihmistä. Meille on tärkeää, että voit hyvin. Kannustamme kaikkia voimaan hyvin, yhdessä ja erikseen.

Kehitys- ja koulutusmahdollisuudet

Haluamme kaivaa esiin vahvuutesi ja intohimosi, ja muovata molempia ilahduttavan yhteisen kehityspolun.

Monipuoliset asiakkuudet

Markkinointi on jokaisen yrityksen kärkihanke – tai ainakin sen tulisi olla. Asiakkaamme ovat läpileikkaus markkinointihenkeä kaikilta yrityssektoreilta.

Joustavat työskentelytavat

Työaika on liukuva ja etätöistä on mahdollista sopia joustavasti. Emme tuijota kellokortteja vaan aikaan saatuja tuloksia.

Modernit tilat keskeisellä sijainnilla

Upeat ihmiset ansaitsevat arvoisensa tilat. Töihin liikkumisen pitää olla helppoa ja tiloissa pitää viihtyä.

Yhteinen tavoite

Se, minkälainen henkilö olet ja miten työskentelet osana yhteisöä, on meille tärkeintä. Emme kilpaile keskenämme vaan taklaamme yhteisiä haasteita ja onnistumme yhdessä.

Ja näin todellisuudessa...

Yyteröi meitä Instassa @wds.fi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lähetä viesti tai soita 010 2319 580