Myyvät verkkosivut™

Toteuttamme myyvät verkkosivut, jotka palvelevat asiakkaitasi, tuottavat myynnillesi liidejä ja palvelevat liiketoimintasi tavoitteita.

Palvele asiakkaitasi paremmin verkossa

Mitä kiinnostavampaa sisältöä yrityksesi tarjoaa nettisivuillaan, sitä pidemmän aikaa kävijät viihtyvät seurassasi ja sitä todennäköisemmin saat myytyä tuotteesi tai palvelusi heille.

Hyvä sivusto täyttää kävijöiden tarpeet tarjoamalla vastauksia asiakkaan kysymyksiin. Johdonmukaiset käyttäjäpolut ja helppolukuiset sisällöt ruokkivat tiedonhalua ja kuljettavat asiakkaitasi kohti sivuston tavoitteita.

Uusilla verkkosivuilla voit tehostaa liiketoimintaasi ja kerätä asiakasymmärrystä esimerkiksi näillä keinoin.

Anna verkkosivujen myydä puolestasi

Mitäs jos asiakkaasi voisi ostaa ja maksaa palvelustasi tai tuotteestasi verkossa? Tai saada tarjouksen palvelustasi kehittyneellä tarjouslaskurilla?

Lisää tuottavuutta integraatioilla

Myyntiliidit ja yhteydenotot voidaan ohjata suoraaan asiakashallinta- tai toiminnanohjausjärjestelmään, mikä helpottaa työntekijöiden arkea ja säästää kustannuksissa.

Paranna asiakaspalvelua livechatilla

Livechat madaltaa kynnystä asiakkaalle ottaa yhteyttä. Verkkosivun alalaitaan aukeava keskustelu asiakkaan ja asiakaspalvelijan välillä on myös välitön myyntikanava ja arvokas asiakasymmäryksen lähde.

Kerää asiakasymmärrystä analytiikalla 

Verkkosivun avulla keräät valtavasti tilastollista dataa. Mistä asiakkasi ovat kiinnostuneita? Miten asiakas toimii ostopolun eri vaiheissa?
Miten voisit kehittää palvelustasi entistä paremman?

Nettisivut luovat digimarkkinoinnin perustan

Verkkosivujen tehtävä on moninaistunut sitä mukaan, kun asiakkaiden ostokäyttäytyminen on siirtynyt nettiin ja mobiiliin. Nettisivut kytkevät digikanavat toisiinsa ja toimivat siltana sisältöjen välillä. Nettisivut toimivat yhä useammiin myös julkaisualustana, josta esimerkiksi blogit voivat ponnistaa suurenkin yleisön tietoisuuteen.

Säännöllinen sisällöntuotanto aktivoi sidosryhmiä ja on vahva brändin rakentaja.

Yrityksesi nettisivuilla voi olla monta tehtävää ja se voi palvellla monia sidosryhmiä. Se huomioi potentiaaliset asiakkaasi tarjoamalla relevanttia sisältöä riippuen siitä, missä kohtaa ostopolkua asiakas on: valokuvauksesta kiinnostuneelle aloittelijalle ei välttämättä kannata tyrkyttää Osta nyt -painiketta vaan ehkä blogia, jossa opastetaan, miten napsia parempia valokuvia. 

Tavoite on tehdä tuttavuutta asiakkaan kanssa ja rakentaa positiivista mielikuvaa yrityksestäsi. Seuraavassa vaiheessa voidaan tarjota kattavaa PDF-opasta, jossa neuvotaan, miten valita itselleen sopiva kamera. Asiakas saa PDF-oppaan antamalla sähköpostiosoitteensa. Asiakkassuhde vahvistuu askel kerrallaan. Ei tyrkyttämällä, vaan tuottamalla asiakkaalle hyötyä. Tämä on sisältömarkkinoinnin ydin.

WDS Myyvät verkkosivut – näin hyödyt

  • Maksimoi verkkosivujen kautta saatavat liidit ja myynti
  • Rakenna oikeanlaista brändimielikuvaa
  • Varmistu näkyvyydestä hakukoneissa
  • Verkkosivut helppona kokonaispalveluna – projekti vie parhaimmillaan aikaasi vain aloitusworkshopin verran

Verkkosivujen uudistus jopa neljässä viikossa

Starttipalaveri

Verkkosivuprojekti alkaa starttipalaverilla, jonka aikana keräämme ymmärrystä liiketoiminnastasi ja asiakkaistasi. Sparraamme kanssasi vastaukset kysymyksiin mitä yrityksesi tekee, kenelle, miksi ja miten sekä miksi asiakkaasi tulisi valita juuri teidät? Starttipalaveri kestää puolesta päivästä päivään.

Avainsanakartoitus ja taustatyö

Teemme avainsanakartoituksen, joka vastaa kysymykseen, millä hakusanoin ihmiset hakevat yritykseesi liittyviä aiheita verkossa. Näin saadaan sivustosi listautumaan hyville sijoille Googlen hakutuloksissa. Analysoimme myös nykyisen sivuston liikenteen, kilpailijoiden verkkosivut ja -näkyvyyden sekä teemme tarvittaessa taustatyötä esimerkiksi haastattelemalla yrityksesi työntekijöitä ja asiakkaita.

Sisältöjen ja ulkoasun suunnittelu 

Kattava taustatyö näyttää suunnan ja antaa eväät luovalle suunnittelulle. Kirkastamme ydinviestit houkutteleviksi ja aktivoiviksi. Suunnittelemme käyttäjäpolut ottamalla huomioon kaikki tärkeät sidosryhmät. Luomme vaikuttavat ulkoasun, joka viestii yrityksesi arvoja, on helposti lähestyttävä ja uskottava.

Julkaisujärjestelmä tarpeeseen ja huipputason toteutus 

Valitsemme tarpeeseesi parhaiten sopivan julkaisujärjestelmän, jotta sivuston ylläpito ja sisältöjen muokkaus on jatkossa helppoa. Asennamme haluamasi integraatiot toiminnanohjaus- tai asiakashallintajärjestelmään. Käytämme ainoastaan moderneja webteknologioita, minkä ansiosta yrityksesi saa turvallisen, suorituskykyisen ja käyttäjäystävällisen sivuston.

Analytiikka ja jatkokehitys 

Seuraamme asiakkaiden käyttäytymistä sivustolla tarpeeseen sopivilla analytiikkatyökaluilla. Kehitämme sivustoa, luomme sisältöä ja parannamme sivuston tuottavuutta sopimuksen mukaisesti. Voit seurata reaaliajassa tärkeimpiä mittareita kuten konversion kehitystä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lähetä viesti tai soita 010 2319 580