Suunnitelmallista ja mitattavaa mainontaa

Järjestelmällinen mainostaja tuntee asiakkaansa ja oppii tietämään lyhimmän reitin viestin perille viemiseen. Autamme suunnittelemaan kohderyhmiäsi puhuttelevaa mainontaa sopiviin kanaviin. Yksittäisistä kampanjoista jatkuvaan mainontasi kehittämiseen, testaamisen ja mittaamisen kautta.

Tavoita asiakkaasi monikanavaisesti

Netti on tullut jäädäkseen arkeemme pysyvästi. Takuuvarma tapa heittää rahaa kaivoon on digin unohtaminen erilaisten mainoskampanjoiden tukena. Ei ole harvinaista, että TV- tai lehtimainoksessa mainostettua tuotetta haetaan Googlesta – jos sivustosi ei löydy Googlen kärkisijoilta, on potentiaalisen ostajan kiinnostus menetetty. Nettiä hyödyntämällä saat myös esimerkiksi ulkomainonnassa esitetylle viestillesi tarpeellista toistoa vaikkapa Googlen ja Facebookin tarjoamia kanavia hyödyntämällä.

Mainoksesta kampanjasivulle, kampanjasivulta jälkiaktivointiin

Facebookiin tai verkkosivujesi yhteyteen rakennetulla kampanjasivulla voidaan kiinnostunut kävijä aktivoida jättämään yhteystietonsa. Luottamusta brändisi ja kontaktin välillä voidaan rakentaa sen jälkeen vaikkapa etukäteen suunnitelulla sähköpostisarjalla. Googlen uudelleenmarkkinointitoiminnoilla voimme puolestaan kohdistaa lisämainontaa tarkasti kampanjasivun vierailijoille.

Autamme suunnittelemaan yrityksesi kohderyhmät tavoittavaa mainontaa sopivassa suhteessa nettiä ja perinteisempiä kanavia yhdistellen.

Palvelumme käytössäsi

Mainontaa digissä

Mainontaa perinteisempiin kanaviin

  • Lehtimainonnan suunnittelu
  • Ulkomainonnan suunnittelu
  • Suorapostitusten suunnittelu

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lähetä viesti tai soita 010 2319 580