landing

Myyvät verkkosivut yrityksellesi

Tuloksellisesti toimivien verkkosivujen tulee kytkeytyä yrityksesi liiketoimintaan ja strategiaan. Ne toimivat myynnin apuna, tiedotuskanavana ja brändimielikuvan vahvistajana. Toteutamme yrityksellesi verkkosivut, jotka tukevat liiketoimintasi tavoitteita.

Uusia asiakaskontakteja ja tukea myyntiin

Etsimme yhä useammin tarvitsemaamme palvelua tai tuotetta netistä, niin B2B- kuin B2C-puolella. Kun verkkosivut ovat löydettävissä hakukoneella ja vastaavat sisällöltään kävijän tarpeisiin, voit virittää verkkosivuista parhaimmillaan talosi parhaan asiakashankkijan tai myyntitykin.

Uskottavuutta ja parempaa imagoa

Kotisivujen tulee viestiä yrityksestäsi eri sidosryhmille: asiakkaille, jälleenmyyjille, yhteistyökumppaneille, potentiaalisille työntekijöille tai medialle. Sisällöltään rikkaat ja visuaaliselta ilmeeltään houkuttelevat sivut parantavat kävijän luomaa brändimielikuvaa yrityksestäsi.

Vaikka ensikontakti yritykseesi tulisikin pääasiassa muita kanavia pitkin, käy potentiaalinen asiakas tai kumppani katsomassa ensimmäisenä yrityksesi verkkosivut. On tärkeää, että kävijän yrityksestäsi valmiiksi luoma mielikuva vahvistuu.

Sähköinen asiakaspalvelija tuo säästöjä

Kun tarjoat verkkosivuille asiakkaillesi tärkeää tietoa, voit vähentää aikaa vievää puhelin- ja sähköpostitukea ja säästää yrityksesi työntekijöiden ajan muualle.

Yksinkertaisimmillaan sähköinen asiakaspalvelija tarjoaa tuotetiedot ja käyttöohjeet helposti asiakkaasi saataville tuotetietopankkien, käyttöohjeiden ja usein kysyttyjen kysymysten muodossa.

Edistyneimmillään voit tarjota verkkosivuillasi sähköisen asiakaspalvelujärjestelmän tai LiveChatin, jolloin yksi henkilö voi palvella useita asiakkaita samaan aikaan.

Uusille vesille – verkosta kilpailuetu?

Miten yrityksesi voisi hyödyntää nettiä entistä paremmin? Mitä toimintoja voitaisiin siirtää verkkoon? Löytyisikö netistä se ratkaiseva – tai edes pienempi – liiketoimintaetu, jolla ottaa pesäeroa kilpailijoihin.

Monesti ulkopuolinen näkemys ja ideointi tuovat uusia näkökulmia yrityksessäsi tiedostettuihin ongelmiin – ratkaisu, osaaminen ja toteutus vain puuttuvat.

Miten voisimme auttaa?

Soita puh. 010 2319 580 / Perttu Paukkeri tai täytä lomake alla. Otamme yhteyttä pikaisesti!

Tutustu referensseihin